Specialisten in restauratie, renovatie en reproductie

Drie specialismen onder één dak.

Renovatie

Renovatie

Panden in ons land krijgen veel te verduren door ons wisselvallige klimaat. Blootstelling aan wind, regen, sneeuw maar ook zon kan na verloop van tijd zorgen voor zwakkere/beschadigde plekken. Het aanzicht wordt hierdoor niet alleen minder mooi, ook de functionaliteit en staat van het pand zal verminderen. Verschillende problemen kunnen ontstaan zoals:

  • verzand voegwerk
  • scheurvorming in het metselwerk
  • Beschadigingen door vochtproblemen

Door middel van renovatie brengen wij uw pand weer terug in originele staat. 

Renovatie van monumentaal erfgoed

Het in originele staat brengen van monumentaal erfgoed behoort tot ons vakgebied. Door de jaren heen hebben wij vele monumentale renovaties mogen verrichten. Én met succes! Is de staat van uw pand verslechtert? Of past deze niet meer bij de huidige tijd? Graag helpen wij. Vooraf komen wij langs om de staat van uw pand te bekijken. We bespreken uw wensen en bekijken de mogelijkheden. Indien nodig overleggen we met de betrokken partijen.

Voordelen

Indien wij een renovatieproject uitvoeren houden we niet alleen rekening met uw wensen maar ook met de vereiste met betrekking tot het pand. We zorgen voor een mooie vernieuwde uitstraling met behoud van de oude elementen. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat het aangepast wordt volgens de eisen van nu op het gebied van o.a. isolatie en duurzaamheid. Kortom: wij maken uw pand weer als nieuw, met behoud van de authentieke details.

Hoe gaan wij te werk?

Ongeacht het project en de wens van de klant werken wij in nauw overleg. We denken met u mee en houden rekening met uw wensen op het gebied van uitstraling, duurzaamheid, kosten, onderhoud en tijdsplanning. Als vakmensen weten wij wat er nodig is om uw pand te laten herleven. Meer informatie? Benieuwd naar de kosten? Maak een afspraak. Graag zetten wij ons breed inzetbaar vakmanschap voor u in.

U bent zuinig op uw pand, dat zijn wij ook.

Contact opnemen

Contact opnemen?

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Rdrie B.V. logo
Rdrie B.V.