Specialisten in restauratie, renovatie en reproductie

Drie specialismen onder één dak.

Reproductie

Reproductie

Ook op het gebied van reproductie hebben wij ruime expertise. Met reproductie brengen wij verloren voorwerpen weer tot leven. Is het origineel niet of nauwelijks meer te herstellen? Samen met een tijdelijke herstelling kunnen wij van het origineel een replica vervaardigen. Dit doen wij geheel op maat. Hierdoor laten wij de onderdelen naadloos aansluiten bij de authentieke voorwerpen.

Replica’s op maat

Vooral bij monumentale panden is het soms lastig om de oorspronkelijke voorwerpen weer terug te kunnen vinden. Met behulp van replica’s kunnen wij historische modellen op maat reproduceren. Hierdoor blijft de historische uitstraling in takt. Afhankelijk van het pand en uw wensen realiseren we de juiste oplossing.

Wettelijke eisen

Restauratie, renovatie en reproductietechnieken zijn specialismen waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Bij deze werkzaamheden gelden strenge wettelijke eisen. Ons team bekwame vaklieden houden hier rekening mee en gaan iedere uitdaging aan. Wij voeren ons werk uit met respect voor het intacte en hebben altijd een perfect resultaat voor ogen. Door kennis van de oorspronkelijke bouwmethoden te combineren met technieken van nu kunnen wij de werkzaamheden vakkundig realiseren.

Reproduceren volgens het origineel

Elk onderdeel van een monumentaal pand kunnen wij reproduceren. Zijn bepaalde objecten in, aan of op uw pand aangetast of versleten? Maak dan een afspraak. Met onze kennis en expertise voor elk project hebben wij, of kennen wij de juiste co-maker, die met passie voor u aan de slag kan gaan. Hierdoor kunnen wij u vooraf een goed beeld geven over de kosten, tijd en planning, en kunnen wij alle werkzaamheden begeleiden zodat wij u kunnen ontzorgen middels één aanspreekpunt

Contact opnemen

Contact opnemen?

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Rdrie B.V. logo
Rdrie B.V.